Za Kupce Vozila

PRAVNA ILI FIZIČKA STE OSOBA I ŽELITE SE OSIGURATI?

Pravna ste osoba, imate jedno ili više vozila, često putujete i želite biti sigurni.

Pošaljite nam upit za sva Vaša vozilo, nova i stara, pripremit ćemo vam ponudu na obostrano zadovoljstvo.

Fizička ste osoba, posjeduje vozilo sa jamstvom koje ističe,  tek planirate kupiti vozilo iz uvoza ili kupiti vozilo kod prodavača koji ne daje naše jamstvo. Slobodno nam se obratite, informativno, bez obveze složit ćemo Vam ponudu koju nećete moći odbiti.

Za sve upite ili informacije zbog sklapanja osiguranja slobodno nam se obratite na 091/317-2227 ili nam pišite na motive.zastupanje@triglav-osiguranje.hr

KUPILI STE VOZILO SA NAŠIM JAMSTVOM?

Čestitamo Vam, ušli ste u sigurnu zonu, imate najbolje jamstvo za vozilo na tržištu.


Polica ili potvrda o valjanosti produljenog jamstva i jamstvena knjižica (uvjeti) neka Vam uvijek budu pri ruci.


Pokriveni su vam elektronički i mehanički dijelovi i sklopovi vozila, te zamjena istih,  ovisno o paketu Prima, Intensa, Suprema ili Premium Care, kao i zamjensko vozilo za kvarove duže od 10 radnih sati te HAK pomoć na cesti, vučna služba,  jedanput u vrijeme trajanja osiguranja.


U slučaju kvara zovete 0800 820 824 od ponedjeljka do petka 09-13h i od 14 do 16h ili HAK - vučna služba pomoć na cesti koja je dostupna 0-24h, 365 dana u godini.


Vaše vozilo je u jamstvu, čuvajte račune o svim redovitim i izvanrednim održavanjima i servisima.


Računi o obavljenim servisima moraju sadržavati: datum, marku, model vozila, šasiju, broj prijeđenih kilometara te prirodu obavljene usluge.


Prije isteka jamstva policu osiguranja možete produžiti na 12 ili 24 mjeseca ako vozilo nije prešlo 200.000km i nije starije od 12 godina.


Za obnovu ili produženje police obratite se na 091/317-2227 ili na e-mail motive.zastupanje@triglav-osiguranje.hr